Werkplaats

Over Oomen Interieurs uit Alphen

 

Wilt u uw interieur vernieuwen of aanpassen aan uw stijl? Dan bent u bij Oomen Interieurs aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen , denken met u mee en geven u een goed advies. We maken een ontwerp met een uitstraling die bij u past met de kleuren en materialen die op elkaar zijn afgestemd. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met. We maken een vrijblijvende offerte.

Bij Oomen interieurs maken we alles in eigen werkplaats, zijn we met u project bezig dan kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. We werken met diverse materialen zoals:  massief hout, fineer, hpl, mdf,  glas, graniet, ijzer, rvs enz.

 De hoofdactiviteiten bestaan uit het maken van keukens, kasten, badmeubels, kastwanden maar ook lambrisering en inloopkasten worden door ons vakkundig op maat gemaakt. Ook voor kantoor- en winkelinrichting kan men bij Oomen Interieurs terecht. Balies, toonbanken, rekken, displays of zuilen. Kortom alle materialen die een winkel of kantoor een eigen uitstraling geven worden door ons op wens gemaakt.

Laat u inspireren door de door ons gemaakte projecten.

Ook begeleiding van uw totaal project is mogelijk van sloop tot en met oplevering. Of het nu gaat om een klein meubel op maat of een groter project wij staan graag voor u klaar. En na de oplevering een goede service en nazorg staan hoog in vaandel.

Graag komen we met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.

 

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.