Keukens op maat

Op zoek naar een keuken op maat?

Bij Oomen interieurs maken ze allerlei keukens op maat.

Of dit nu strak, klassiek of rustiek is. Dit kan voor een kleine ruimte maar ook voor een hele wand zijn.

Bij Oomen interieurs luistert men naar uw wensen, wij adviseren u en maken  een ontwerp naar uw wens en smaak. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met u om er een offerte voor te maken.

 Keukens op maat bestaat uit diverse eigenschappen, aangepaste hoogte, kleur en materiaal keuze naar wens, modellen van het deur of ladefront zijn diverse, met of zonder grepen, blad van graniet, composiet, glas of rvs het kan allemaal, spoelbak diverse modellen en uitvoeringen, quooker of kraan, en zo zijn er nog meer mogelijkheden die we samen met u bespreken.

De apparatuur kunnen wij leveren maar als u het liever zelf uitzoekt en besteld kan dit ook wij controleren het graag voor u besteld of de maten kloppen.

Diverse materialen  kunnen worden gebruikt voor uw keukens op maat het kastwerk kan van gemelamineerd spaanplaat, mdf of van multiplex worden gemaakt. De zijkanten in het zicht en de fronten kunnen onder andere worden gemaakt van: mdf, massief hout, gefineerd, gemelamineerd spaanplaat.

Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, als we uw keuken op maat aan het maken zijn kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. In de spuiterij kan de keuken worden afgewerkt naar uw wens. Ons personeel plaatst de keukens op maat netjes en vakkundig bij u thuis volgens afspraak. Ook begeleiding van uw totaal project is mogelijk van sloop tot en met oplevering van de keuken op maat.

Graag komen we met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.