Balies op maat

Balies met passie en liefde op maat gemaakt.

Oomen interieurs maakt balies op maat voor bedrijven en instellingen.

Bij een balie houd men rekening met de hoogte van de mensen die er aan moeten zitten en/of  aan  kunnen staan.

We kijken waar de balie voor wordt gebruikt: moet er schijfruimte zijn, schuifruiten voor afsluiten, permanente glas afsluiting of een open geheel. Met of zonder luifel alles is mogelijk.

Bij Oomen interieurs luistert men naar uw wensen, wij adviseren u en maken  een ontwerp  passend bij uw interieur of juist heel uitdagend. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met u, Kijken wat voor materialen en welke kleuren en indeling u wenst, om er vervolgens een offerte voor te maken.

De balies op maat kunnen van verschillende materialen worden gemaakt zoals massief hout, gefineerd, mdf of hpl, de kleuren zijn divers afhankelijk van het materiaal. Een combinatie met andere materialen als glas, ijzer of roest vrijstaal is ook mogelijk. De bladen kunnen ook van graniet composiet, corian enz. Er kan ook verlichting en/of data aansluitingen worden voorzien. De afwerking is diverse en ligt aan de gebruikte materialen dit kan zijn in kleur gespoten, blanke lak, met monocoat in de olie en op kleur. Wat betreft de materialen en de kleur of afwerking  geef ik hier een goed advies op dat aansluit op uw wensen en waar de balie voor wordt gebruikt.

Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, als we uw balie aan het maken zijn kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. Ons personeel plaatst de balies netjes en vakkundig bij u op de locatie volgens afspraak.

Heeft u nog vragen over balies op maat  dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.