Werkplekken op maat

Oomen interieurs maakt werkplekken op maat voor iedereen

Oomen interieurs maakt werkplekken op maat voor iedereen.

Bij een werkplek houd men rekening met de hoogte van de mensen die er aan moeten zitten of misschien wel op sommige momenten aan willen kunnen staan. waardoor deze ook verstelbaar in hoogte kunnen zijn al dan niet elektrische. Met de lengte die er kan staan, hoeveel stoelen moeten er aan kunnen en wat heeft men nog meer voor wensen.

Bij Oomen interieurs luistert men naar uw wensen, wij adviseren u en maken  een ontwerp naar uw wens en smaak en passend bij uw interieur. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met u, Kijken wat voor materiaal en welke kleur(en) u wenst, om er vervolgens een offerte voor te maken.

Er zijn verschillende plaatsen waar werkplekken op maat kunnen staan zoals in een kantoor ruimte maar ook in de woonkamer of een woonkeuken, aparte ruimte in huis of op zolder. 

Werkplekken kunnen van diverse materialen worden gemaakt zoals massief hout, gefineerd, mdf of hpl, de kleuren zijn divers afhankelijk van het materiaal. Een combinatie met andere materialen als ijzer of roest vrijstaal is ook mogelijk. De afwerking is diverse en ligt aan de gebruikte materialen dit kan zijn in kleur gespoten, blanke lak, met monocoat in de olie en op kleur. Wat betreft de materialen en de kleur of afwerking  geef ik hier een goed advies op dat aansluit op uw wensen en behoefte. 

Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, als we uw werkplek aan het maken zijn kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. Ons personeel plaatst de werkplek netjes en vakkundig bij u thuis volgens afspraak. 

Heeft u nog vragen over werkplekken op maat  dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.