Totaal projecten

Alle zorgen uit handen laten nemen, dan doen wij!

 Bij Oomen interieurs maken ze ook totaal projecten.

Wij begeleiden het complete traject van ontwerp tot dat men het kan gaan gebruiken. Dit kan voor  een diverse ruimte zijn zoals keukens, slaapkamers met inloopkast of de gehele benedenverdieping, of boven verdieping.

Bij Oomen interieurs luistert men naar uw wensen, wij adviseren u en maken  een ontwerp naar uw wens en indien nodig passen we het aan op uw behoefte. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met u om er een offerte voor te maken.

We maken en planning welke we met alle partijen bespreken en op elkaar afstemmen, installateurs, stukadoor, tegelzetter en schilder en eventueel andere partijen. 

Bij totaal projecten nemen we ook deze planning met u door en dan pas wordt alles in werking gezet. Wij houden ons aan de planning zodat u er het minste overlast van heeft. Moeten er dingen worden afgeschermd zodat deze niet worden beschadigt dan dragen wij daar ook zorg voor.

Tijdens de werkzaamheden aan totaal projecten zijn wij het aanspreek punt voor u en alle overige betrokkenen en als u iets wilt veranderen  tijdens de werkzaamheden bespreken wij dit met u en de uitvoerende partij. Onze medewerkers werken netjes en vakkundig bij u thuis volgens afspraak. Alle voorbereidingen die we op de werkplaats al kunnen doen worden daar door ons uitgevoerd zodat we op locatie sneller kunnen werken.

We zorgen dat alle afval netjes gescheiden wordt afgevoerd

Graag komen we met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren en tot een mooi einde brengen zodat u er lang plezier van heeft.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.