TV Meubels op maat

Bij Oomen interieurs maken ze allerlei tv meubels op maat.

 

Bij Oomen interieurs maken ze allerlei tv meubels op maat. Of dit nu strak, klassiek of rustiek is. Dit kan voor een kleine ruimte maar ook voor een hele wand zijn.

Bij Oomen interieurs luistert men naar uw wensen, wij adviseren u en maken  een ontwerp naar uw wens en stijl. Het kan hangend aan de muur of op poten maar ook met een dichte plint maar ook in combinatie met een grotere kast of met een paar planken. Ook een voorzet wand waar uw tv aan hangt en waar de kabels achter weg gewerkt zitten is mogelijk of dit nu groot of klein is. Heeft u al een ontwerp dan bespreken we dit graag met u om er een offerte voor te maken.

Tv meubels op maat zijn er in diverse mogelijkheden, aangepaste hoogte, kleur en materiaal keuze naar wens, modellen van het deur of ladefront zijn diverse, met of zonder grepen, blad van hout, graniet, composiet, glas of rvs het kan allemaal. Diverse materialen  kunnen worden gebruikt voor uw tv meubels op maat het kastwerk kan van gemelamineerd spaanplaat, mdf of van multiplex worden gemaakt. De zijkanten in het zicht en de fronten kunnen onder andere worden gemaakt van: mdf, massief hout, gefineerd, gemelamineerd spaanplaat of een combinatie.

Alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt, als we uw tv meubel op maat aan het maken zijn kunt u hier altijd een kijkje komen nemen. In de spuiterij kan het tv meubel worden afgewerkt naar uw wens. Ons personeel plaatst de tv meubel op maat netjes en vakkundig bij u thuis volgens afspraak.

Graag komen we met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.