Service

Op Maat

Op maat maken van een meubel wat tussen de muren in staat dit doen wij met een zo klein mogelijke paslat want de muren zijn niet altijd waterpas of precies haaks en daar kunnen we iets mee opvangen zodat de deur of lade mooi opent en sluit. Verder  worden de maten ingemeten en wordt er een tekening gemaakt met maten voor de werkplaats waar alles wordt voorbereid en gemaakt. Het meubel wordt hier in elkaar gezet zodat we weten dat alles past, hier wordt alles nog nagemeten en eventueel het glas, graniet of andere materialen wat op maat moet worden besteld gecontroleerd en besteld. Maar ook meubels of onderdelen die aan bepaalde wensen moeten voldoen worden gecontroleerd op maat zodat alles is wat de klant wil.

Kwaliteit

Dit begint al met het adviseren en kiezen van de materialen en uitleggen aan de mensen waarom iets kan of dat het op een andere manier beter is of minder gevoelig voor slijtage. Voor al onze meubels en interieurs gebruiken we kwaliteit producten zowel voor de scharnieren als de lade materialen van blum of grass.  Maar ook in mdf, multiplex zit een groot verschil kwaliteit per merk. Verder werken we met de merken egger en pleiderer voor plaatmateriaal. Het voordeel om met kwaliteit te werken is dat je minder tijd kwijt bent met reparaties bij de klanten aan huis door dat alles minder slijt. Kwaliteit staat voor een goed product wat goed gemaakt is door vakmensen met hard voor het werk wat ze maken.

Service

Wij staan voor kwaliteit en service dit gaat hand in hand met elkaar. Een product van goede kwaliteit daar hoort een goede service bij en dit staat bij mij en mijn medewerkers in een hoog vaandel. Als de mensen bellen met een probleem om dan goed te luisteren en hier juist op in te spelen . Dit kan door het telefonische op te lossen of zo snel mogelijk tijd te maken om er langst te gaan. Als mensen overdag werken kan dit zelfs in de avonduren dan hoeft men hier niet onnodig vrij voor te nemen. Maar ook vrijblijvend goed advies geven op een vraag en uitleggen waarom. Als wij goede service verlenen is de klant tevreden en daar doen wij het voor dat is belangrijk.

Snel een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons u terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.