Buffetkast op maat

Ook het maken van een buffetkast op maat is voor de ervaren interieurbouwers van Oomen Interieurs geen enkel probleem! Vanuit een persoonlijke benadering bespreken we met u de wensen en mogelijkheden voor een interieur op maat waarna wij het volledige proces voor u begeleiden. Om een zo passend mogelijk design en een optimaal resultaat te kunnen garanderen, betrekken we u in het gehele proces van ontwerp tot oplevering. Ga vrijblijvend in gesprek met één van onze interieurbouwers om inspiratie op te doen voor uw nieuwe project!

Buffetkast op maat voor u gemaakt

Bij Oomen Interieurs kunt u al sinds 1991 terecht voor een interieur op maat in diverse stijlen. Zowel complete keukens als badkamerkasten en tv meubelen worden bij ons voor u op maat gemaakt. Voor een buffetkast op maat gemaakt voor uw ruimte bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! U heeft daarbij de keuze uit materialen als:

  • Massief hout
  • MDF
  • Fineer
  • Graniet
  • RVS
  • Glas

In onze eigen spuiterij kunnen we het meubel naar wens voorzien van een speciale kleur of een bijzondere afwerking. Interesse? Kom dan snel eens een kijkje nemen in onze showroom!

Meer informatie

Of het nu gaat om een buffetkast op maat, een tafeltje of een complete keuken, bij Oomen Interieurs helpen we u graag bij het realiseren van al uw ontwerpen in Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven of elders in Noord-Brabant! Voor vragen en meer informatie kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected] of bel ons op: 013 - 508 28 39.

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak!

Velden met * zijn verplicht