Interieurbouwer Tilburg

Oomen Interieurs is de interieurbouwer in de regio Tilburg waar u terecht kunt voor meubels op maat voor iedereen! Zowel op uw werk als thuis is het belangrijk dat u zich prettig voelt. Door het maken van meubelen op maat willen we hier bij Oomen Interieurs een steentje aan bijdragen. Door de jaren heen hebben we voor vele klanten kasten, meubelen en keukens op maat gemaakt voor diverse ruimtes. Door de ruime ervaring en deskundige kennis van onze medewerkers weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn!

Oomen dé interieurbouwer in Tilburg en omgeving

Oomen Interieurs is al ruim 20 jaar de interieurbouwer in de regio Noord-Brabant, waaronder Tilburg, Breda, Eindhoven en meer, waar u kunt rekenen op een uitgebreide keuze, een professionele service en een goede kwaliteit. Samen met u bekijken we de wensen en mogelijkheden voor uw ruimte waarna we een ontwerp op maat voor u kunnen samenstellen. Wanneer we over het plan zijn overeengekomen, zal een offerte op maat voor u opgesteld worden en kunnen we aan de slag. Alle producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt waardoor we flexibel in kunnen spelen op uw wensen en u altijd even een kijkje kunt komen nemen!

Contact

Zou u graag in gesprek gaan met onze interieurbouwer van de regio Tilburg? Kom dan op zaterdag eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via e-mail of telefoon (013 - 508 28 39) om de mogelijkheden te bespreken!

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak!

Velden met * zijn verplicht