tv-meubels op maat

Bij Oomen interieurs interieurbouwer uit Alphen maken we tv-meubels op maat. Passend in uw interieur en naar uw wens. Het meubel  kan in diverse uitvoeringen worden gemaakt zoals; op de vloer staan,  aan de muur hangen maar ook gecombineerd met een inbouwhaard of een complete wandkast. In het meubel kan ook ruimte zijn voor uw audio apparatuur en eventueel lades voor cd en dvd´s. Of u nu deuren, lade´s of klep in uw meubel wilt het is allemaal mogelijk. tv-meubels op maat kunnen worden uitgevoerd van klasiek tot een strak modern uiterlijk. De materiaal keuze is groot zoals: massief hout, fineer, hpl en mdf  maar ook in combinatie met materialen als graniet, rvs en glas. De afwerking van het materiaal kan zijn in mat, zijdeglans of hoogglans. De afwerking wordt in eigen spuiterij gedaan.

Bekijk ook tv-meubel op maat of bij kasten op maat.

Waarom tv-meubels van Oomen Interieurs?

Bij Oomen Interieurs luisteren ze naar uw wensen en ontwerpen een tv-meubel waar u jaren plezier van heeft. Heeft u al een ontwerp dan bespreken dit graag met u. We maken alles in eigen werkplaats en monteren het netjes bij u thuis.

De showroom is op zaterdag van 9.00 tot 12.00 geopend andere dagen en avonden op afspraak. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.